Suzuki'den 2 yeni model İM-4 ve İK-2

japon otomobil üreticisi Suzuki, yeni modelleri İM-4 ve İK-2'yi tanıttı. eni modellerden biri 2016'da gelecek. Yeni Vitara ise 2015 ikinci yarıda Türkiye'de olacak. 


Suzuki İM-4
Cenevre Otomobil Fuarı’nda, otomobil severlerle buluşan yeni İM-4, compact SUV kategorisinde yer alan modeli, dış tasarımı açısından yumuşak hatlara sahip.
LED farları ön panjur üzerinde devam eden otomobilin kromajlı çerçevelere sahip sis farları tamponun köşelerinde yer alıyor. Arka kısımda yer alan spoiler, alt kısımda bulunan büyük 3 Stop lambasını gizlerken, LED stoplara ve tampona alınmış ince yapılı sis farlarına sahip İM-4, Suzuki tasarımının kendine has özelliklerini taşıyor.
Günümüz teknolojisine uygun bir hibrid sistemle donatılan İM-4’te,1.2 litre hacimli benzinli motor kullanılıyor. Masum beyaz gövde rengi modernliği simgelerken, temiz görünüm görenlerin hayal gücünü hareketlendirmektedir.
İM-4, 3.693 mm boy, 1.709 mm genişlik, 1.566 mm yüksekliğe sahip. Aracın aks mesafesi 2.438 mm ve jant çapları 18 inç.


Suzuki İK-2

Suzuki’den Yeni Hatchback Konsept: Suzuki İK-2
Japon otomobil üreticisi Suzuki’nin, 2016 yılında seri üretime alacağı yeni hatchback modeli İK-2 de otomobil severlerin yeni gözdesi olacak. Uyumlu, zarif ve enerjik konsepte sahip İK-2, LED farları ve dar ön panjur görünümüyle otomobil severlerin dikkatini çekiyor. 18 inç çaplı jantlar, şişkin çamurluklar, genişletilmiş kapı alt bölümleri ve bagaj camının üst ve altına eklenen LED stoplar diğer detaylar arasında sayılıyor.
IK-2, 4.023 mm boya, aynalarla birlikte 1.920 mm genişliğe, 1.450 mm yüksekliğe ve 2. 520 mm aks mesafesine sahip.

Yorumlar