Renault "Kadjar" ile crossover sınıfını sallayacak


Dünyada geçen yıl 18 milyon crossover satıldı. Renault yeni pazara çıkaracağı "Kadjar" ile bu sınıftan alacağı payı artıracak. 

 

Kadjar yakıt
Renault Kadjar
 Renault, Captur’un elde ettiği başarının ardından markanın ilk C crossrover’ı Kadjar ile crossover’lar dünyasındaki atağını sürdürüyor.
Kadjar, pazarın hızlı büyüyen ve C crossover segmentinde Renault’nun uluslararası pazarlardaki yükselme arzusunu destekliyor. Renault Kadjar ilk başta Avrupa ’da, pek çok Afrika ve Akdeniz havzası ülkesinde ardından da Çin’de satışa sunuluyor olacak.

Fransız marka Captur’den sonra şimdi de Kadjar crossover pazarında yenilikçi ve çekici bir yaklaşımla kalıplaşmış alışkanlıkları değiştirmeye hazırlanıyor. Renault Kadjar akıcı hatları ve güçlü görünümüyle ilk bakışta göze çarpıyor. Otomobilin içi ise hem çok sportif hem de kullanılan malzemeler ve işçiliğe gösterilen özen sayesinde bir o kadar zarif.
Dört çeker ve iki çeker seçenekleri ile sunulan Renault Kadjar, tüm bu özellikleriyle sürücüleri yeni macera ve keşiflere teşvik ediyor. Kompakt boyutları sayesinde şehir içinde kolay manevra kabiliyetine sahip (4.45 metre uzunluk x 1.84 metre genişlik) bir otomobil.İç mekanı yüksek kaliteli detaylar ve modern ekipmanlarla donatılmış olan Renault Kadjar, R-Link 2® multimedya sistemi sayesinde internet bağlantısı ve ileri sürüş destek sistemleri ile dinlendirici bir sürüş deneyimi sunuyor.

Renault Kadjar, 5 Mart 2015 tarihinde kaplarını açacak olan 85’inci Cenevre Otomobil Fuarı’nda otomobilseverlerin beğenisine sunuluyor olacak. Ardından Avrupa’da, Türkiye ’de ve pek çok Afrika ve Akdeniz havzası ülkesinde yazın başında ticarileştiriliyor olacak.

Yorumlar