Yeni 2015 Ford C-Max

Yeni 2015 Ford C-Max, onu tercih edecek ailelere, eskisine göre daha fazla konfor sağlamak iddiasıyla yenilendi. Sağlanan daha fazla konforun yanında Ford C-Max, akıllı depolama çözümleri ve arttırılan yakıt ekonomisyle de, aile reislerinin aklını çelmek istiyor.

Yeni 2015 Ford C-Max


Yeni 2015 Ford C-Max rahatlatan teknolojiler sunuyor

Yeni 2015 Ford C-Max, şehirdeki yoğun ve hızlı yaşamı rahatlatmaya yönelik teknolojiler sunuyor. Ellerinizi kullanmadan açabileceğiniz bagaj kapağı, Dikey park yerlerine aracı park edebilen park sistemi, saate 50 Km’lik hıza kadar desteklenen Aktif şehri için çarpışma önleme sistemi bu saydığımız teknolojilerden bir kısmı. Yeni Ford C-Max modelinin sunduğu bu şehir içi güvenlik önlemlerinin yanında, Aktif Frenleme Sistemi gibi uzun yol kullanımına yönelik olarak geliştirilen önleyici güvenlik sistemleri de bulunuyor. Öndeki aracın mesafesine göre aracın hızını ayarlayan Adaptif Hız Sabitleyici de, bu sistemlerin arasında yer alıyor.


Yeni Ford C-MAx iç görünüm

Yeni Ford C-Max 5, Ford Grand C-Max 7 kişilik
Alıştığımız gibi Ford C-Max 5 kişilik koltuk kapasitesiyle, Yeni Ford 2015 Grand C-Max ise 7 kişilik koltuk kapasitesiyle satışa çıkarılacak. 2015’in ilk çeyreğinde Avrupa’da satılmaya başlanacak olan C-Max modelleri; 150 Beygirle 182 beygir arasında güç üretebilecek 1.5 litre EcoBoost benzinli motorla ya da 105 beygir güç üreten 1.5 TDCi ECOnetic dizel motorla tercih edilebilecek. Bu motor alternatiflerinin yanında, Auto Stop&Start özellikli EcoBoost benzinli motor ve 2.0 TDCi dizel motor da, 2015 C-Max model yelpazesinde yer alacak. Hali hazırda kullanılan 1.0 Litre EcoBoost benzinli motor, model ailesinde yer almaya devam edecek.



Kabinde hissedilen titreşim ve yol sesi bakımında tekrar dizayn edilen Yeni C-MAX’te; daha kalın yan camlar, bagaj kapağında sesi ve titreşimi daha çok emen contalar, kaput altında sesi daha çok emebilen bir bileşimle hazırlanan ısı yalıtım malzemesi ve akustik keçe kullanılmaya başlanmış.

Yorumlar