Yeni Hyundai ix35 2013


Güney Koreli üretici Hyundai i serisi model isimlendirmeleri ile sadece isimde değişikliğe gitmedi. Eskilerinin yerini alan modellerin hepsinde çok önemli değişikliklere gitti. Tasarım ve teknoloji anlamında araçlar 3 5 basamak birden yükseldi. Yeni Hyundai ix35 2013 Hyundai firmasının SUV modeli olarak dikkat çekiyor. Yeni tassarım diline göre yeniden şekillenen araç ilk bakışta dikkatleri üzerine çekiyor.
Aracın ön yüzünde genişletilmiş ızgaralar, halojen far grubu ve sis farları modern çizgiler taşıyor. Stop lambalı arka spoiler, elektrikli açılır panaromik cam tavan öne çıkan tasarım unsurları. Aracın iç mekanına geçince ferah bir ortam kullanıcıyı karşılıyor. Mavi LED aydınlatmalı gösterge ışıkları hoş bir görüntü oluşturuyor. Anahtarsız giriş ve çalıştırma seçeneği bulunan araçta iki farklı  motor seçeneği mevcut. 1.6 litre GDI benzinli motor 135 beygir güç üretirken 2.0 litre CRDI dizel motor 184 beygir güç üretmektedir. Araçta EBD destekli ABS fren sistemi, ESP, yokuş kalkış ve iniş desteği aktif ve pasif güvenlik sistemleri güvenli bir yolculuğun keyfini sürmenizi sağlayacak teknolojiler ile donatılmış. Aracın benzinli motor seçeneği ile sunulan versiyonu 55 ile 65 bin lira arasında olması beklenirken dizel motor seçeneği ile sunulan versiyonu 100 bin lira civarında bir satış rakamına sahiptir.








Yorumlar

  1. araç kulanım açısından mükemmel,yakıtta tasarruflu olması cazip bi fiyatı var.ANÇAK alım gücü,iyi olanlar için NEDEN alt taban düşünülmemiş.ülkemde üretilen araçlar sınıfında değilmi.herkez bu fiyatı veremez.veremeyince ülkemin yollarında 1975 model araçlarda eksik olmaz.kazalarında önüne geçemeyiz.sadece hyunday için değil,tümaraçlarda,görmek istediğimiz.daha cazip fiyatlarla sıfır arç alabilmek,kazalardan uzak,sürüş keyfi sağlamak,işlerimizi daha güvenli bir halde yapmak ....DÜŞÜNÜN..
    ANKARA/K.ÖREN....ÖMER KOCABAŞ

    YanıtlaSil

Yorum Gönder